Informatie rondom garantie & retour

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@refurblaptops.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen Herroeping

 • Indien de klant software zoals anti virus besteld, is deze niet te herroepen.

 

Garantie

Carry-in garantie:

Refurblaptops B.V. geeft vanaf 01-04-2020 op het gehele assortiment een minimale garantie periode van één jaar. Carry-in-garantie houdt in dat u er zelf zorg voor moet dragen dat een defect artikel in het bezit komt van de leverancier. Wij nemen in onze plaats weer de kosten op van het her verzenden van het product. Het is mogelijk wanneer u met de PostNL verzendt een pakket te laten verzekeren tegen schade en /of diefstal. De extra kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.

 1. Refurblaptops B.V. staat garant voor de kwaliteit van haar producten en diensten, met dien verstande dat de garantie niet verder gaat dan in de hierna volgende bepalingen is vermeld.

 

 1. Op alle producten en diensten wordt minimaal één jaar garantie verleend. De garantieverplichting van Refurblaptops B.V. betreffende de door haar geleverde producten en diensten gaan echter in geen geval verder dan de garantieaanspraken die Refurblaptops B.V. jegens de fabrikant en/of distributeur op basis van de met hen gesloten overeenkomsten geldend kan maken. Afnemer kan dan ook geen aanspraak maken op garantie indien de fabrikant en/of distributeur deze niet biedt.

 

 1. De garantie op refurbished producten bedraagt minimaal één jaar.

 

 1. Op de eerste plaats en in de meeste gevallen loopt de garantie rechtstreeks via de fabrikant. Als dit niet het geval is, loopt de garantie via Refurblaptops B.V.. De garantie via Refurblaptops B.V. wordt tenzij anders overeengekomen voor één jaar zonder afhandelingskosten afgehandeld.

 

 1. De factuur is het garantiebewijs en moet getoond kunnen worden.

 

 1. Op verbruiksproducten zoals inktpatronen, papier, CD-R enz. geeft Refurblaptops B.V. geen garantie.

 

 1. Eventuele materiaal- en fabricagefouten in de apparatuur, alsmede in onderdelen die door Refurblaptops B.V. in het kader van garantie of onderhoud zijn geleverd vallen onder de garantie. De vervangen onderdelen worden eigendom van Refurblaptops B.V.

 

 1. De garantieverplichting vervalt indien deze fouten geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik, van buiten komende oorzaken zoals brand- of waterschade, of indien afnemer zonder toestemming van Refurblaptops B.V. wijziging in de producten aanbrengt of laat aanbrengen door derden. Door het toepassen van markeringspunten kan Refurblaptops B.V. controleren of koper of derden het product zonder toestemming van Refurblaptops B.V. heeft geopend. Deze markeringspunten worden aangebracht op onderdelen van producten die niet geopend dienen te worden in verband met de garantie. Na de garantieperiode vanaf aankoop mogen de markeringspunten verwijderd worden. De garantie vervalt direct zodra Refurblaptops B.V. constateerd dat de markeringspunten zodanig zijn beschadigd en/of verbroken met als oorzaak dat koper of derden het product heeft geopend.

 

 1. Producten, die met een bijgevoegd garantiebewijs voor reparatie in aanmerking komen, moeten voor eigen rekening en risico worden afgeleverd bij Refurblaptops B.V.

 

 1. Werkzaamheden en kosten van herstel buiten het kader van deze garantie zullen door Refurblaptops B.V. in rekening worden gebracht conform de gebruikelijke tarieven.

 

 1. Als de afnemer producten ter reparatie heeft afgegeven bij Refurblaptops B.V. en deze niet binnen 3 maanden na afgiftedatum, tegen betaling van bovengenoemde kosten, heeft afgehaald, wordt aangenomen dat de afnemer afstand neemt van de ingeleverde producten ten behoeve van Refurblaptops B.V.

 

 

Identiteit ondernemer

Refurblaptops B.V.

Koetserstraar 19

1531NX, Wormer

info@refurblaptops.nl

T: 075- 7502288

KVK-nummer: 77494660

BTW-id: NL861025039B01

 

 

RMA Formulier

Modelformulier voor herroeping

De waardering van www.refurblaptops.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 227 reviews.
X